Follow

Boeken Jij hebt tieten!

Cover foto vanJij hebt tieten!
Cover foto vanJij hebt tieten!

Productbeschrijving Jij hebt tieten!

2 stemmen

Over de samenwerking tussen trainers en acteurs bestaan vele verhalen in de wandelgangen. Na een oproep tot het delen van deze verhalen, stroomden de voorbeelden binnen.

“O … jij hebt tieten” is een boek vol anekdotes om gretig in te grasduinen. Verhalen om van te griezelen en voorbeelden om je hart aan te verwarmen. Een reeks rolopvattingen, wensen en verlangens en een ergernissen-top-10.

Jeanne Bakker, André Witbreuk en Loes Wouterson werken als trainers en acteurs. Zij stelden dit boek samen op basis van circa 100 enquêtes en gesprekken en componeerden het vanuit een voor de trainingswereld verrassend en onbekend perspectief tot een betekenisvol geheel.

5 Reviews

Bert van Dijk, voorzitter NOBTRA

Ik ben blij met dit boek waarin verhalen zijn opgetekend uit het boeiende veld waarin deze twee professies elkaar ontmoeten. Een boek met niet alleen succesverhalen maar ook herkenbare missers. Als trainer en acteur goed op elkaar zijn ingespeeld, is de kracht groter dan de som der delen en dat is in het belang van het leerproces van de deelnemers. En bovendien: samenwerken is dan leuk, gezellig en leerzaam. Dit boek kan daarvoor een aanzet zijn. Dus: lezen en delen met je collega's!

Harry Muller, voorzitter NVvT

Gelukkig hebben de schrijvers ervoor gekozen niet alles in een model te persen. Zowel trainers als trainingsacteurs zijn prima in staat om wat beschreven staat in dit boek om te zetten naar hun eigen praktijk en dát te gebruiken dat bij hun eigen stijl past. Of alleen te lachen om de soms hilarische voorbeelden.

Onderwerpen

Meer dan 100 interviews met trainers en acteurs

Een kijkje achter de schermen

Waarom samenwerken nog echt niet mee valt

Hillarische blunders en prachtige anekdotes

Geschreven met Loes Wouterson en Andre Witbreuk

Verbetert de samenwerking tussen acteur en trainer

Foto van boek
Foto van boek

jeanne-bakker Over de auteur

Jeanne Bakker (1972) analyseert en ontwerpt trainings- en opleidingsprogramma’s zoals haar verschijning is: robuust en scherp. Soms moet je heilig huisjes omver trappen, om beter te worden. Jeanne is niet je typische saaie drs. Ten eerste is ze een geboren Amsterdamse en dus een fanatieke Ajaxied én bezit ze de heerlijke Amsterdamse humor. Ten tweede bestudeerde zij verschillende disciplines waaronder Psychologie en Opleidingskunde.

foto

BESTEL VANDAAG, MORGEN IN HUIS Jij hebt tieten!

2 stemmen

Content Bekijk ook: