Follow

Boeken Wat leuk dat je de QR code hebt gescand!

Cover foto vanWat leuk dat je de QR code hebt gescand!
Cover foto vanWat leuk dat je de QR code hebt gescand!

Productbeschrijving Wat leuk dat je de QR code hebt gescand!

2 stemmen

Trainers en L&D-professionals zijn altijd op zoek naar de gaafste manier van trainen.

Hoe zorg je én dat deelnemers bruisen van energie én dat de training meetbare resultaten oplevert?

In dit verfrissende boek nemen de auteurs je mee langs de geschiedenis van leren in organisaties. Ze delen een schat aanvoorbeelden uit hun eigen praktijk en trappen en passant enkele heilige trainingshuisjes omver. Ze nemen je mee op hun zoektocht naar leeractiviteiten en trainingen van een andere categorie: energiek, engaging én met meetbare resultaten.

Alle hoofdstukken zijn voorzien van puntige wetenschappelijke onderbouwingen en staan vol praktische tips voor trainingen met impact.

No moring boring learning Welkom op de interactieve pagina van het boek!

Welkom op onze No More Boring Learning site! Wat leuk dat je ons boek hebt gelezen en hongerig bent naar meer. Kijk snel hieronder wat je allemaal kunt doen of bekijken.
Jeanne en Jan-Peter

#REDMATHILDE WAT IS JOUW ERVARING?

Onder het motto “Red Mathilde” zijn we benieuwd naar jullie ervaringen met lessen, opleidingen of trainingen. Welke ervaring heb je met een hele goede, of hele slechte les, opleiding of training? Niet om te ‘namen and shamen’ uiteraard, maar om te onderzoeken wat goed werkt en wat beter kan. Met de kennis van nu, wat maakt een training zo goed? Of welk element van een opleiding was echt heel erg ‘boring’? En hoe had de opleider dat dan anders kunnen doen volgens jou? Stuur je ervaring in o.v.v. #redmathilde. Dan delen we (eventueel anoniem) de ervaringen op onze socials en in onze podcasts. Laten we alle Mathildes van de wereld redden van Boring Learning!


Post je bericht ook op LinkedIn met #redmathilde. Alle lezers van het boek kunnen, door deze # te volgen, meelezen en op elkaar reageren. Zo creëren we een No More Boring Learning community.

  Verstuur

  5 Reviews

  Chantal

  Heb het boek besteld. Spannend!

  Dennis Kraus

  Ben begonnen met lezen! Nu al super gaaf en leerzaam!

  Onderwerpen

  Hoe mensen het beste en het slimste leren

  Wat tegenwoordig echt niet meer kan in trainingen

  Hoe je deelnemers super enthousiast maakt en houdt

  Wat de wetenschap zegt over trainen en ontwerpen

  Hoe je moderne impact volle trainingen ontwerpt

  Hoe je de resultaten van een training kunt meten

  Luister Podcast: NO MORE BORING LEARNING in 2020.

  Wekelijks publiceren we een nieuwe aflevering van onze podcast No More Boring Learning. Hierin duiken we in een onderwerp uit de wereld van L&D. De ene keer heel praktisch toepasbaar in een training, de andere keer meer om over na te denken. Met regelmatig een gast uit de wereld van L&D. Te beluisteren via Spotify, Podcast App en Google Podcast.

  Luister podcast

  Meespelen Zin in een
  battle?

  Wat is een No More Boring Learning pagina zonder battle en zonder kans op een prijs? Juist, daarom houden we een online kennisbattle. Klik op de button om mee te doen. Vul je naam en mailadres in. Daarna krijg je 10 vragen over het boek. Beantwoord de vragen zo goed mogelijk. Per kalendermaand selecteren we degene die de vragen het beste beantwoord heeft voor een prijs. De prijswinnaars maken we bekend op onze socials.

  Speel Mee!
  Foto van boek

  jeanne-en-jan-peter Over de auteur

  Jeanne Bakker (1972) is een veelgevraagd spreker en trainer op seminars en congressen en auteur van de bestseller Omgaan met Draken. Jan-Peter Hoogstrate (1979) is al jaren een geliefde trainer voor deelnemers en opdracht- gevers en zijn trainingsontwerpen blinken uit in opleidingskundig vernuft. Voor No More Boring Learning putten zij uit hun - opgeteld - 39 jaar ervaring met groepen. Samen werken ze bij het internationale trainingsbureau Brain Bakery.

  foto

  #REDMATHILDE Uur met de auteurs

  Nomineer iemand die jij kent die een uur met de auteurs mag zitten om hen het hemd van het lijf te vragen. Iemand die advies nodig heeft, of zelf aan het schrijven is. Iemand die No More Boring Learning wilt toepassen of meer kennis wilt hebben. Geef aan wie het is en vooral waarom jij hem of haar nomineert (met contactgegevens). Uit alle inzendingen verloten wij een uur zitten met de auteurs.

   Verstuur

   BESTEL VANDAAG, MORGEN IN HUIS Wat leuk dat je de QR code hebt gescand!

   2 stemmen

   #REDMATHILDE NO MORE BORING LEARNING SCHOOLS

   Nomineer welke basis- of middelbare school in aanmerking komt voor de No More Boring Learning bokaal? Vertel ons in geuren en kleuren hoe ze het leren op deze school leuk maken, wat ze doen om leerlingen te betrekken en relevant te zijn voor de wereld van de kinderen. Onder de inzendingen selecteren we een school die door ons bezocht gaat worden en de No More Boring Learning bokaal uitgereikt gaat krijgen.

    Verstuur
    Foto van boek

    Samenwerken? Laat een bericht achter voor de auteurs

    Laat een bericht achter voor de auteurs, we horen graag wat je van het boek vindt en hoe je het gebruikt in je trainingen of lessen.

    Jeanne Bakker Foto in driehoek

     Verstuur

     Content Bekijk ook: