Follow

Boeken Omgaan met Draken

Cover foto vanOmgaan met Draken
Cover foto vanOmgaan met Draken

Productbeschrijving Omgaan met Draken

4 stemmen

Iedereen heeft wel iemand in zijn omgeving die zich als een Draak gedraagt. Een vervelend, narrig en, vooral, irritant persoon. Iemand bij wie de haren in je nek rechtovereind gaan staan, zodra je zijn stem hoort. Hoe ga je hiermee om? Vermijd je de persoon zo veel mogelijk? En wat doe je als het om je baas gaat? Of de collega met wie je veel samenwerkt? Of je grootste klant? Deze Draak kun je niet vermijden.

Er is dan nog maar één oplossing: je moet de Draak temmen. En daar gaat dit praktische boek over: wat je kunt doen als u een niet-te-vermijden-Draak in je omgeving hebt.

5 Reviews

Marcogala

Er zijn veel boeken over DISC, maar vanuit trainers optiek is dit wel een van de meest praktische. Zeer herkenbaar en met humor. Als je DISC niet alleen wilt kennen, maar het in de praktijk meteen wilt kunnen inzetten, moet je dit boek lezen.

RamonHillebrink

Evenals Jeanne's vorige boek "Alles is Niets" is ook "Omgaan met Draken" een erg prettig te lezen boek. Ik heb ook mijn vrouw het boek laten lezen. Deze rolde lachend van de bank en riep "Feest van herkenning" bij het lezen van de Gele Draak. Ze doelde hiermee alleen nog niet op zichzelf... :) Het boek biedt op verschillende manieren de mogelijkheid de draak in jezelf en in anderen te herkennen. Tegelijk wordt op een duidelijke en prettige manier de achtergrond van deze theorieën toegelicht. Absolute aanrader! Kopen dus!!

RubenVr

Omgaan met draken geeft je inzicht in je eigen gedrag en het gedrag van anderen. Hierdoor leer je beter manoeuvreren in de politieke arena van het bedrijfsleven. Omgaan met draken is praktisch geschreven en voor ieder direct inzetbaar. Met veel plezier gelezen en een echte aanrader!

RinekedeLeeuw

Mijn jongste telg gaat 1 dag per week naar een oppasmoeder. Ik heb onwijs veel moeite met haar (wij wisselen dit met 3 werkende ouders af). Haar man is een schat en zij is ook echt lief voor mijn zoontje maar ik kan echt niets met haar! Ik vind haar irritant. Ik heb het boek gelezen en zij blijkt voor mij een enorm gele draak te zijn! Ik ben tips gaan opvolgen en ik merk dat ik steeds minder 'last' heb van haar gedrag, ik snap nu waarom ze doet wat ze doet.. Ik heb gisteren zelfs gezellig thee met haar gedronken toen ik mijn zoon op kwam halen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Ik heb het boek aan 2 mensen cadeau gedaan onder de kerstboom en ook zij zijn enthousiast. De een heeft namelijk last van iemand op het werk en de ander een ver-schrik-ke-lijke schoonmoeder! Hahaha Mijn advies is dus kopen dit boek, het maakt de communicatie met mensen echt een stuk makkelijker!

Onderwerpen

Draken temmen (je collega, je baas of misschien je schoonmoeder)

Managementboek top 10 voor zakelijk & privu00e9

Jij bent ook een Draak!

Goed onderbouwd met een dosis humor geschreven

Veel praktische tips om je Draak te beinvloeden

Prettig te lezen, binnen een dag kun je Draken temmen

Foto van boek

jeanne-bakker Over de auteur

Jeanne Bakker (1972) analyseert en ontwerpt trainings- en opleidingsprogramma’s zoals haar verschijning is: robuust en scherp. Soms moet je heilig huisjes omver trappen, om beter te worden. Jeanne is niet je typische saaie drs. Ten eerste is ze een geboren Amsterdamse en dus een fanatieke Ajaxied én bezit ze de heerlijke Amsterdamse humor. Ten tweede bestudeerde zij verschillende disciplines waaronder Psychologie en Opleidingskunde.

foto

BESTEL VANDAAG, MORGEN IN HUIS Omgaan met Draken

4 stemmen

Content Bekijk ook: