Follow

ABOUT JEANNE BAKKER

Jeanne Bakker

Jeanne

223 key notes op haar naam

Game-changing, wervelwind van ideeen

Auteur van 4 boeken

Amsterdamse met humor en impact

Achtergrond in Opleidingskunde en psychologie

Meer dan 20 jaar ervaring in het Engels en Nederlands

Interview Q&A Q&A Q&A

Waarom Jeanne boeken?

Jeanne is spreker in hart en nieren. Ze spreekt zoals haar verschijning is: robuust en scherp. Jaarlijks verzorgt Jeanne verspreid over heel Europa en soms daarbuiten zo'n 125 key-notes, seminars en workshops, veelal gebaseerd op de inhoud van haar boeken. Jeanne houdt haar publiek graag een spiegel voor. Laat mensen anders kijken naar hun werk, hun klanten en hun collega's. De mix van wetenschap en humor is daarbij een belangrijk wapen. Klanten noemen mijn presentaties inspirerend, praktisch en cabaretesk. Afhankelijk van de wens van de klant zijn haar presentaties interactief of hebben het karakter van een workshop. Jeanne is een veelgevraagd spreker over Omgaan met Draken, Leiderschap, Veranderen, het vak Learning en Development, Diversiteit en Communicatie.

Welke boeken heeft Jeanne geschreven?

Jeanne schreef 4 boeken geschreven, waaronder de bestseller Omgaan met draken. Het boek 'Alles is Niets' gericht op trainers schreef Jeanne ook. Het boek 'O… jij hebt tieten' is een co-creatie over de samenwerking tussen acteurs en trainers en boek nummer 4 over opleidingskunde ligt bij de drukker! En boek nummer 4 over opleidingskunde schreef ze samen met Jan-Peter Hoogstrate speciaal voor trainers die de missie No More Boring Learning steunen.

Wie is Jeanne?

Jeanne Bakker (1972) analyseert en ontwerpt trainings- en opleidingsprogramma’s zoals haar verschijning is: robuust en scherp. Soms moet je heilig huisjes omver trappen, om beter te worden. Jeanne is niet je typische saaie drs. Ten eerste is ze een geboren Amsterdamse en dus een fanatieke Ajaxied én bezit ze de heerlijke Amsterdamse humor. Ten tweede bestudeerde zij verschillende disciplines waaronder Psychologie en Opleidingskunde. Inmiddels heeft ze meerdere boeken uitgebracht waaronder de bestseller ‘Omgaan met Draken’. Op haar 24e gaf zij al internationaal trainingen en workshops over Persoonlijk Leiderschap aan grote groepen. Daarbij is ze een energieke trainer van zeldzaam niveau die over de hele wereld impactvolle programma’s ontwerpt en trainers of deelnemers traint in het Nederlands, Engels en Frans. Eenmaal verbonden met een organisatie, is zij bloedfanatiek om hen te steunen hun gewenste resultaat te behalen.

Agenda

Agenda

CONNECT CONNECT CONNECT CONNECT

Boek Jeanne – Key note Jeanne Bakker boeken als key note speaker?

Jeanne Bakker Foto in driehoek
Stuur een bericht

    Verstuur

    Volg ons op
    Social Media @BRAINBAKERY