Follow

OVER ONS WE ARE BRAINBAKERY

Over Ons

WAAROM KIEZEN VOOR BRAINBAKERY?

Als je kiest voor een training, dan wil je resultaat. Je wil dat je mensen veel leren, dat de tijd voorbijvliegt en je wil resultaten voor je organisatie. Meetbare resultaten. Dat is wat Brain Bakery doet. Door onze wetenschappelijke onderbouwing in combinatie met onze No More Boring Learning filosofie bereiken we business resultaten die er niet om liegen.

CONTACT +31 (0)75-4000071
Foto van Jeanne Bakker

No More Boring Learning

Een traject levert meer op dan dat het kost (ROI)

Alleen trainers afgestudeerd in eigen traject

Unieke (opleidingskundige) kijk op leren en altijd up-to-date

Geen 13 in een dozijn training met modellen die iedereen al kent

Al meer dan 15 jaar ervaring

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Trainingen MEETBARE TRAJECTEN

De opleidingskundigen van BRAIN BAKERY ontwikkelden een instrument dat de Return on Investment van Leren in kaart brengt. Ons ROI instrument bestaat uit wetenschappelijk onderbouwde modellen, talloze business cases, gevalideerde vragenlijsten en onze 7 Learning Principles.

Lees Meer

Trainingen Train de trainer JAARTRAJECT

Het mag duidelijk zijn dat je als je bij Brain Bakery bent uitgekomen, je niet zit te wachten op de overbekende ouderwetse Train the Trainer die uitgaat van deelnemers die ‘op cursus’ gestuurd zijn door hun leidinggevende en die hen via werkvormen wil verleiden om toch open te gaan staan voor hetgeen de trainer te bieden heeft. Trainers van nu fungeren meer als facilitators voor mensen die al flink succesvol zijn en zeker ambitie hebben naar een next level.

Lees Meer

Trainingen OMGAAN MET DRAKEN

Iedereen heeft wel iemand in zijn omgeving die zich als een Draak gedraagt. Een vervelend, narrig en, vooral, irritant persoon. Iemand bij wie de haren in je nek rechtovereind gaan staan, zodra je zijn stem hoort. Hoe ga je hiermee om? Vermijd je de persoon zo veel mogelijk? En wat doe je als het om je baas gaat? Of de collega met wie je veel samenwerkt? Of je grootste klant? Deze Draak kun je niet vermijden. Er is dan nog maar één oplossing: je moet de Draak temmen.

Lees Meer

DIENSTEN HIER ZIJN WIJ GOED IN

DIENSTEN HIER ZIJN WIJ GOED IN

The TeamJeanne Bakker Founder

Teamfoto van Jeanne

Over Jeanne Bakker

Jeanne Bakker is oprichter van Brain Bakery, auteur, ze is game-changing en een wervelwind van ideeën waarbij haar zeldzame mix van humor, inhoud en persoonlijk- heid haar tot een gedenkwaardige spreker maken.

Jordi Oosterwijk Chief Leadership Development

Teamfoto van Jordi

Over Jordi Oosterwijk

Jordi is als Chief Leaderschip Development van Brain Bakery een trainer met impact. Met zijn enthousiasme inspireert hij al zijn deelnemers tijdens een training, terwijl ze ondertussen leren met plezier.

Jan-Peter Hoogstrate Chief Learning Officer

Teamfoto van Jan-Peter

Over Jan-Peter Hoogstrate

Jan-Peter is Chief Learning Officer van Brain Bakery. Vernuftig ontwerper van leeractiviteiten, augmented reality specialist en trainer in hart en nieren.

Natasja Jansen Chief of the Office

Teamfoto van Natasja

Over Natasja Jansen

Natasja is als Chief of the Office een echte verbinder zowel telefonisch als via de mail. Ze weet wat er speelt en helpt ook jouw organisatie verder door alles goed te organiseren.

Roelien van Felius Chief creative design

Teamfoto van Roelien

Over Roelien van Felius

Roelien is als Chief Creative Design verantwoordelijk voor onze filmpjes, e-learnings vormgeving, presentaties & podcasts.

Pip en Billy Chief tail wagging

Teamfoto van Pip

Over Pip en Billy

Pip is de oudste, grootste en rustigste dame. Een enorme knuffelkont en houdt ervan om enorme stinkbotten te eten. Billy is de jongste dame, hyperactief en wild. Ze houdt van waterspelletjes en geeft graag kusjes op je mond ook al sta je helemaal rechtop.

onze trainers en coaches

onze trainers en coaches

Teamfoto BrainBakery
Actie Foto BRAIN WARRIORS

Acties BRAIN WARRIORS


Wij geloven dat je brein een cadeau is om maximaal van je leven te genieten en jezelf te ontwikkelen. Als je hersenen gezond zijn, merk je bijna niet eens dat je ze hebt. En het gaat ons aan het hart dat er soms iets misgaat met iemands hersenen. Daar moet iets aan gedaan worden… Elk jaar doneren wij onze volledige omzet in de week van de Brain Awareness Week aan een goed doel rondom hersenen. In 2020 is dat van 16 – 22 maart, draag jij ook bij? Boek ons alvast voor die week!

Teamfoto BrainBakery

Contact Let’s Connect

hello@brainbakery.com

+31 (0)75-4000071

Dorpsstraat 137, 1546 LH Jisp

Contact Stuur een app’je